Zafír Fürdőszoba Szalon

A Balogh Burkolat Kft, a korábbi sikeres egyéni vállalkozásból alakult már akkor több mint 10 éves kivitelezői tapasztalat megszerzése után 1999-ben. A vállalkozás fő tevékenysége hideg- melegburkolás volt, mely koncepció gyorsan bővülni látszott, igény esetén egyéb, befejező szakipari építőipari munkákat is elvégeztünk, illetve végzünk jelenleg is.

Ügyfeleink elégedettsége és a versenyképes anyagárak biztosítása érdekében 2001-ben újabb mérföldkő következett vállalkozásunk életében, további tevékenységekkel, köztük kereskedelmi szolgáltatással bővítettük szolgáltatásaink listáját. Ekkor nyitottuk meg kereskedelmi központunkat, a Zafír Fürdőszoba Szalont Győrben, a Kálvária utcában. A burkolatokat közvetlenül a legnívósabb spanyol és olasz gyártóktól szerezzük be.

Az elmúlt évek fejlesztései során saját beruházásban raktárcsarnokot építettünk, ahonnan nagy választékban, készletről tudjuk kiszolgálni kedves vevőinket. A kivitelezést pedig cégünk saját szakemberekkel, maga végzi garanciával.


Főbb szolgáltatásaink


- helyszíni felmérés

- 3D látványtervezés, szaktanácsadás, lakberendezés

- burkolatmennyiség számítás

- szaniter, hideg- és melegburkolat kereskedelem (állandó, nagy raktérkészlettel)

- hideg-, és melegburkolás (csempézés, járólapozás, laminált parketta és SPC padló lerakás)

- kőműves munkák (vakolás, betonozás)

- ingyenes tárolás

- házhozszállítás

- ipari  és kereskedelmi létesítmények, társasházak, lakások, valamint családi házak kulcsrakész befejező munkái Győrben és környékén


 Termékek


Fürdőszoba, konyha, házak, lakások, irodák burkolása, csempézés és járólapozás


Ajánljuk figyelmébe a csempe, járólap, vinyl padló, laminált parketta és SPC padló, burkolási segédanyag kereskedelmünket, illetve a szakembereink által végzett csempe, járólap, SPC-,  vinyl padló és laminált parketta lerakását.


Forgalmazott termékeink

— KERESKEDELEM —

Minden egy helyen:
a Zafír Fürdőszoba Szalonban


01
3D látványtervezés, helyszíni felmérés, burkolat számítás, szaktanácsadás
02
Laminált parketta, SPC padló, csempe, járólap, vinyl, padló, falburkolat, beltéri ajtó
03
Fürdőszobabútor, szaniter áru, kád, zuhanykabin, csaptelep, burkolási segédanyag
04
Ingyenes tárolás, házhozszállítás, szakembereink által végzett kivitelezés
— KIVITELEZÉS —

Több, mint 20 év tapasztalata található meg munkáinkban. Legyen szó társasházakról, ipari, kereskedelmi létesítményekről, családi házakról, lakásokról.